Kundservice

Fråga 1. Jag tappade bort returformuläret - vad nu?


Efter inloggning kan returformuläret skrivas ut från fliken Returblankett.

Produkter kan inte returneras utan returformulär.

Skicka paketet till:

Kundretur
Jerone Group Oy
Sulapuronkatu 1 P 10
33700 Tammerfors

Denna returadress är förbetald, så du behöver inte betala porto vid retur av produkter. Du lämnar endast paketet på närmaste postkontor.

Om du behöver mer information om returer, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Fråga 2. Min storlek är slut på produkten jag vill ha - kommer det att finnas fler?


Vi får många påfyllningsförfrågningar för utgående produkter varje dag. I enlighet med vårt kundlöfte "Stand out of the crowd" beställer vi endast enskilda produkter i begränsade mängder. Så som regel kompletterar vi inte gamla produkter, utan fokuserar på dagliga nyheter.

Du kan dock beställa en avisering till din e-post om de produkter du vill ha, om produkten av en eller annan anledning kommer till försäljning igen i den storlek du önskar. Du kan beställa storleksanmälan för önskad produkt med hjälp av funktionen längst ner på produktsidan.

Fråga 3. Har du fått min retur?


Itella tar 2 till 14 dagar för kunders returförsändelser, vilket naturligtvis påverkar returhanteringstiden. Efter att ha nått oss behandlas returer i allmänhet omedelbart, dock senast inom en vecka. Detta kräver att returformuläret är korrekt ifyllt.

Om du först efter att ha skickat returen kom ihåg att du glömt att fylla i alla sektioner i formuläret, kan du skicka den saknade informationen via kontaktformuläret.

Om du beställt med Walley och inte har betalat fakturan än kommer vi att dra av produkterna från fakturan och du behöver inte ange ditt kontonummer.

Fråga 4. Jag vill kontakta Jerone – hur gör jag?Du kan också kontakta kundtjänst med hjälp av följande funktioner:
  • Online: I livechattkonversationen längst ner på sidan
  • Facebook: facebook.com/Jenine_official
  • Telefon: +358408280202
  • WhatsApp: +358408280202
  • E-post:här
  • På plats: Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tammerfors