KONTAKTINFORMATION


Jenine ( personnummer 2381931-8 )
Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tammerfors
Butiken är öppen MÅN - FRE 10:00 - 16:00 . Utanför öppettider efter överenskommelse. Ringa upp!
Kontakta oss här
Tel. +358408280202 (mån-fre 10.00-16.00, dvm/ppm.)När du kontaktar oss rekommenderar vi att du i första hand använder sidan till höger
kontaktsystemet längst ner. Vi svarar på dem som lämnat det
för förfrågningar, som regel, inom en dag, om vi inte är online, men
i de mest akuta fallen kan du alltid kontakta oss per telefon!SAMARBETE MED JENINE?


Vi samarbetar gärna med regelbundet uppdaterade livsstils- och modebloggar. Vi hoppas att din blogg har funnits i minst ett år. Förutom bloggsamarbete kan vi även samarbeta på andra sätt. Kontakta oss och berätta din idé!


Marknadsföring, urvalsundersökningar och bloggsamarbeten: kundtjänst (at) jenine.fi

Tekniska kontakter: support (ät) jenine.com

FÖRETAG


Jenine är ett 100 % finskt familjeföretag inom klädbranschen, som grundades 2019. Moderbolaget Jerone har sålt herrkläder sedan 2010. På Jenine erbjuder vi populära gym- och fritidskläder från det australiensiska fitnessmärket Ryderwear, träningskläder från det svenska märket Apparel Anarchy, och tränings- och fritidskläder från danska Urban Classics.kläder. Vi är intresserade av nya märken och märken, så om du saknar något i vårt utbud, skicka oss feedback! Vi är även importör för de flesta av de märken vi säljer. Om du är intresserad av grossist, skicka oss ett mail eller ring oss.

Vår affärsidé är att erbjuda största möjliga utbud av träningskläder för kvinnor. Vi lägger regelbundet till nyheter på våra sidor, vilket vi även informerar om på våra Facebook-sidor. Vi tackar alla som gick med i vår fanbas!


VAR BÖRJADE JENINE?


Vi ville erbjuda kvinnor möjligheten till bekväma, praktiska och trendiga underkläder. Hållbara kläder är ett ekologiskt val, och det är därför vi satsar på kvalitet.

Som erfarna inom klädbranschen tror vi också att vi vet vad kunden kräver av sin näthandel för att bli nöjd. Snabba leveranser, snabb kundservice och en fungerande returprocess är också mycket viktigt för oss på denna sida av disken.

Jenine är dock fortfarande i tillväxtfasen och verksamheten utvecklas ständigt. Kundfeedback är viktig för oss, och vi välkomnar alla tips!