Betalsätt

Walley

Vi erbjuder möjligheten att betala med faktura i samarbete med Walley. När du väljer en faktura som betalningsmetod och du får möjlighet att fakturera, kommer du att få de beställda varorna till dig själv innan du betalar dem.

Du kan betala hela fakturabeloppet på en gång, eller, om du får möjlighet att betala med övertrassering, dela upp betalningen i mindre delbetalningar genom att betala minst det minimibelopp som anges på fakturan före förfallodagen. Delbetalning av fakturan kräver att du vid mottagandet av fakturan tecknar ett kreditavtal med Walley genom att logga in på Min sida på my.walley.fi.

När du väljer att betala med faktura eller övertrassering kan du endast lägga en beställning på din fasta adress i folkbokföringen. Du måste vara minst 18 år vid beställningstillfället och Walley kommer att kontrollera dina kredituppgifter vid beställningstillfället. För sena betalningar tillkommer lagstadgade påminnelseavgifter och inkassokostnader samt dröjsmålsränta.

Du kan få fullständiga villkor och information om Walley Invoice och Övertrassering på följande länkar:

Allmänna villkor för fakturor, kontokrediter och delbetalningar

Standard europeisk konsumentkreditinformation

Paytrail

-

VivaWallet

-

Nouto

Väljer du att hämta istället för att posta kan du komma till vårt hämtlager på vardagar kl. 11-16. Vi rekommenderar att du bekräftar din närvaro innan du kommer till lagret genom att ringa kundtjänst på 0408280202 eller LiveChat. Utanför öppettiderna har vi öppet efter överenskommelse! Vi hjälper dig gärna att hitta rätt storlek på plats. Produkterna ska hämtas på lagret på Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tammerfors.