Frakt & Returneringsrätt

Frakt & ReturneringsrättSverige
Ditt fraktland är inställt på: Sverige

Alternativ

Leveranstid

Pris

PostNord - MyPack Collection4-6 dagar 59.00 kr
Fedex - Priority1-2 dagar 124.00 kr
DHL - Express1-2 dagar 248.00 kr
 Vad är ditt returneringsrätt?

Jerone gör sitt bästa för att du ska får en omfattande och klar bild av varan som du vill beställa. Om du följer våra storleksrekommendationer och använder ett måttband, är det lätt att beställa rätt storlek. Om det ändå händer att storleken är fel, så kostar det inget att returnera.

  • Det är lätt att returnera varan

  • Det kostar inget att returnera

  • Du har 30 dagar tid att returnera efter att varan har levererats.

  • Varan som returneras måste vara oanvänd, dvs.du kan prova varan, men inte använda den.

  • Om du vill byta varan, innebär det att du måste göra en ny beställning.

  • Posten transporterar din returnering ca.4-15 dagar, alltså långsammare än normal post. Vi på Jerone bearbetar dock genast din returnering då den har anlännt hoss oss.

  • Vi återbetalar dina pengar senast 7 dagar efter att vi har fått din returnerade vara. Hur returnerar du varorna?


1. Vik tillbaka kläderna i originalförpackningen, som den levererades i. Om kläderna anländer ovikta och skrynkliga, kan vi inte längre sälja dom. Det innebär också mer kostanader för oss och för leverantören. Var försiktig med originalförpakningen - vi har inga extra.

3. Fyll i och bifoga returnering blanketten. Komm ihåg att nogrannt fylla i ditt namn och ditt kontonummer.

4. Det är lätt att returnera. Gör så här: Fyll i returneringsblanketten som medföljde, viktigt är att du kommer ihåg att fylla i ditt banks namn samt ditt kontonummer. Bifoga orderbekräftelsen. Packa varan som du vill returnera tillsammans med returneringsblanketten och orderbekräftelsen. Klistra på returneringslappen som medföljde. Lämna in paketet på samma ställe som du hämta det. Om du fick hem varan som brev hittar du närmaste inlämningsställe här http://www.postnordlogistics.fi/sv/online-tjanster/Sidor/Sok-servicestalleinformation.aspx

5. Kom ihåg att bevara kvittot du får när du returnerar ditt paket. Om varan av någon anledning försvinner vid transport, kan vi bara ersätta varan mot uppvisat kvitto. Återbetalningsavgift är 490 kronor.

6.Det är gratis och lätt att returnera, om du följer instruktionerna. Om den returnerade varan har använts eller skadats, är jerone inte skyldig att ersätta varans hela pris. Om den returnerade varan är skadad och om skada på varan har orsakats av kunden, förbehåller vi en del av försäljningspriset som skadestånd.