Företag

OM FÖRETAGETDet har alltid varit svårt att få tag på stiliga och annorlunda kläder för män. Dom s.k. trendbutikerna för män, sålde bara små sortiment till dyra priser i sista hörnan av butiken. Det verkade som om den manliga kundgruppen underskattades inom textilbranschen. För Jerones kläder fanns det en tydlig och stor efterfrågan!

Som erfarna nätshoppare tror vi oss på Jerone , att vi har förstått, vad man som kund vill ha, för att vara belåten när man shoppar på nätet. Snabb leverans, vänlig kundtjänst och en fungerande returnering, är viktigt för oss på Jerone.

Trots det, är vi ändå rätt nya i branschen och därför utvecklas våran firma konstant. Starten har varit väldigt positiv, och vi kommer att fortsätta med att göra vårt bästa , tack vare er, underbara kunder!


HUR STARTADE JERONE?Jerone startade sommaren 2010 med bara ett dussin olika kläd modeller. Sen dess har efterfrågan av lagom annorlunda och individuella kläder bara stigit och vårat sortiment har inom kort tid mångfaldigat sig. Många av märkena vi säljer importeras och återförsälgs med ensamrätt av oss, för vi vill erbjuda individuella och trendiga kläder, som skiljer sig från den stereotypa gatubilden.

I bakgrunden av firman finns ett energiskt ungt par, som från första början har reagerade snabbt på kundernas önskemål och behov. Så utvecklades ett ungt, trendigt och personligt kläd sortiment. Vi satsar på snabba reaktioner samt ett omväxlande och mångfaldigt sortiment.

Nytt varje dag! Vi reagerar snabbt på dom växlande trenderna i Europa. Därför kan du vara säker på att du alltid har på dig det senaste, när du klär dig I våra kläder.

Kontaktinformation:


STORE_NAME (reg.nr: STORE_VAT_ID_INT;
STORE_STREET_ADDRESS, STORE_POST_NUMBER, STORE_CITY
Kontakta oss här
VD Petro Mäntylä


Om du vill kontakta oss sker det lättas via vår chatt i vänstra hörnet.
Om vi inte är online, svarar vi inom ett dygn på din fråga.
I brådskande ärenden kan du naturligtvis också ringa oss.