Tops

Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       109 produkter

      Tops Tops

      I Jenine hittar du de perfekta topparna för sport och fritid! Ryderwear erbjuder högkvalitativa australiska sportvästar, toppar, T-shirts och långärmade träningströjor. Skapa den perfekta sportiga stilen med oss. Damsportkläder för gymmet erbjuds också av vårt tyska märke Urban Classics, som har ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande. Här hittar du även det svenska märket Anarchy Apparel, vars tryckta träningströjor och träningsvästar sticker ut från mängden! Kombinera olika underdelar och toppar med varandra, eller skapa en perfekt matchning med träningspass och toppar i samma färg. Det är viktigt för oss att skapa slitstarka och högkvalitativa sportkläder som håller länge vid tvätt och användning. Trenden inom sportkläder har länge varit olika mönster, såväl som små detaljer. Vår webbutik erbjuder nu kvinnor ett unikt sportmode som följer de senaste trendfaderna! Genom att köpa damsportkläder från Jenine stödjer du även det finländska arbetet.

      Sport-bh stödjer vid rörelse

      Inom sport har säkert många kvinnor en bekant känsla när en sport-bh inte stöder tillräckligt. Självpassande behåar gör sporten mycket mer behaglig och smidig. Dåliga sportbehåar är också förknippade med ryggsmärtor eftersom de inte stöder tillräckligt. Vi har ett brett urval av olika färger för modeller av sportbehåar. Sportbehåar passar även bra när värmen bara slår mot toppen och du inte ens behöver något annat på dem! I sommarvärmen är det mycket bekvämare att springa enbart med sportbh:ar och shorts. Varumärket ICANIWILL har populära sportbehåar som är av mycket hög kvalitet och stödjer. Våra ICIW Define Seamless Sportvästar har en enkel design med snygga detaljer samtidigt som de erbjuder otrolig komfort. Define Seamless Sport sport-bh använder den senaste sömlösa teknologin och dess material är flexibelt i fyra riktningar, vilket förbättrar passformen och ökar rörligheten under träning. Tillverkningen av ICIW -Seamless-produkter belastar inte miljön lika mycket, eftersom de tyger som blir över minimeras och materialbehovet minskar. Materialet är väldigt lättskött och ser nytt ut riktigt länge.

      Långa ärmar

      Om du behöver en mer täckande topp rekommenderar vi långärmad. Vi har både långärmade sportiga ärmar och långärmar avsedda för normal användning. För att chilla hemma är det trevligt att bära en avslappnad långärmad collegetröja eller luvtröja. Du kan få en stilren look genom att välja beskärningsalternativet, som vi har mycket att erbjuda! Om ditt träningspass blir kallt med bara en kort ärm kan du ta på dig en lång ärm.

      En tidlös T-shirt räddar befolkningskrisen

      T-shirten är ett multifunktionsplagg för olika situationer. T-shirten är lätt att kombinera med många nedre delar. Du bör ha T-shirts i din garderob för vardagliga, festligare tillfällen och sporter. När klädkrisen överraskar är det lätt att ta på sig leggings och en T-shirt, vilket alltid är en trygg och avslappnad kombination. Den sportiga T-shirten är bäst för träning eftersom materialet andas.

      Du kan även hitta tröjor för sport här

      Sporttopparna är perfekta för träning i sommarvärmen eller till gymmet. Det finns många färger på sporttoppar, vilket är snyggt att kombinera, även med en sport-bh. Träningen blir alltid bekvämare när du får kombinera härliga färger i en träningsoutfit. Sporttoppen är lätt att kombinera med träningsbyxorna. På vår hemsida hittar du samma serie av sportset, som inkluderar topp och botten, så en snygg träningsoutfit garanteras! Det är snyggt att bära sportkläder i färger som man kanske inte kombinerar med vanliga fritidskläder. Även om träningskläder är designade för sport så behöver man inte hålla sig till användningen! Det är på modet att kombinera snygga sportkläder med vardagliga och vanliga kläder.