Tights & Leggings

Dina val
 • Färg
  • Storlek
   • Märken
    • Pris
     • Passform
       117 produkter

      Tops Tights & Leggings

      I vår byxkategori hittar du passande byxor för träning och vardag. Vår kollektion erbjuder härliga alternativ från populära märken som ICANIWILL, Ryderwear, Alpha Industries och Björn Borg. Jenine har tights och shorts i olika färger och mönster, som framhäver feminina former. Kolla in utbudet och hitta dina nya favoritbyxor!

      Färgglada löparbyxor och träningströjor

      Träningsdräkter som är flexibla är perfekta för gymträning. Till exempel bör ett benpass ha flexibilitet i botten. Däremot lämpar sig ett lite tajtare material för löpning, men man ska inte klämma för mycket heller. Det är bra att träningströjorna inte tar slut under löpningen och inte behöver lyftas hela tiden. Speciellt vid löpning är det viktigt att dina träningspass håller sig bra på. Som tur är är våra träningsdräkter av hög kvalitet och passar och sträcker sig bra i sport. Här hittar du många härliga sportmärken vars löparbyxor kombinerar komfort med ett vackert utseende.

      Botten av vardagen

      Vardagliga nedre delar behövs för en mängd olika situationer. Långa jeans är lämpliga för snygga outfits och svalare väder. Jeans är lätt att göra en outfit coolare, om du till exempel tar på dig en hoodie och jeans kommer outfiten att se coolare ut direkt. Nästan alla skjortor går bra med jeans när man kan para ihop dem ordentligt. Jeansen har i grunden sin egen färg, men du kan även hitta olika nyanser av jeans.

      En kick från shortsen till träningen

      Shorts är ett avslappnat och snyggt alternativ på sommaren när det är varmt. Shorts är oftast jeans, college- eller sporttröja. Jeansshorts är bra för alla slags fester på sommaren. Collegeshorts passar bra till exempelvis stugor. Här hittar du ett urval av noggrant utvalda sportshorts för löpning eller gym. De är det perfekta alternativet för varmare dagar när du känner att dina löparbyxor inte ger dig tillräckligt med kyla. Shorts, som är gjorda av andningsbart och flexibelt material, är lämpliga för sport.

      Du hittar även collegebyxor för vardagar

      Våra collegebyxor är definitivt våra egna favoriter och passar för många ändamål.